Flytta in - Agona

Go to content
KUNDSERVICE > Kundservice > Bostäder
TILLTRÄDE
När det kommer till tillträde till din nya bostad är det inflyttningsdagen kl 12.00 som gäller om inte något annat är överenskommet.
Om inflyttningsdagen infaller på en lördag, söndag eller helgdag är det nästkommande vardag kl 12.00 som gäller.
HEMFÖRSÄKRING
För din egen och vår säkerhet, förutsätter vi att du tecknar en hemförsäkring. Med en hemförsäkring står du rustad för en mängd olika situationer som kan uppstå av olika anledningar. Orsakade av dig själv, dina grannar eller yttre omständigheter.
Vid exempelvis vattenskador, brand mm, kommer du inte att få den ovärderliga hjälp och ekonomiska stöd som ett försäkringsbolag kan erbjuda.

Det finns många olika försäkringsbolag att välja på. Information finns att läsa på respektive bolags hemsida.
TECKNA ELAVTAL
Tänk på att det är du själv som måste kontakta aktuell elnätsleverantör för att teckna ett abonnemang (i ett fåtal bostäder ingår hushållsel, se i ditt kontrakt vad som gäller). Du har rätt att välja elhandel fritt.

 
 
ANMÄL NY ADRESS
När du flyttar är det viktigt att göra en adressändring i god tid, minst 5 arbetsdagar innan inflyttning.

Se www.adressändring.se för mer information. Tänk på att fylla i rätt lägenhetsnummer, det nummer som efterfrågas hittar du i rutan ”övriga bestämmelser” och är lika med Lantmäterinummer, 4 siffror.
TELEFON & INTERNET
Du behöver även flytta bredband och telefon. I flertalet av våra fastigheter i Kalmar är fibernät indraget via Bredbandsbolaget. Finns det inte är det ADSL eller mobilt internet som gäller. I vissa fastigheter tillkommer en extra obligatorisk avgift fn 94:-/mån för kabel-tv. Utbudet varierar.
Back to content